Reserveren

Reserveren

 

Lekker Lunchen

Rocca

U kunt bij ons genieten van een heerlijk avondje uit eten in Zutphen, lunch of een kopje Illy koffie met gebak. We hebben voor u de lekkerste belegde broodjes, maaltijdsalades en soepen. Tevens kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide Turkse lunch, de Rocca royal. Bekijk hier onze lunch kaart!

U bent ook van harte welkom voor een lunchvergadering. Wij zorgen dat alles klaar staat, zodat u onder het genot van een hapje en een drankje uw vergadering kunt voortzetten.

Graag verzoeken wij u een vergaderlunch vooraf te reserveren.

Uit eten Zutphen: Lunch

Uit eten Zutphen: Dinner

Dinner

Rocca

Dineren bij restaurant Rocca is genieten van een gezellig avondje uit eten in Zutphen. Wij bereiden voor u de lekkerste vleesgerechten op de lavagrill.
Lekker eten vraagt bij ons om extra aandacht! Dit begint al bij de voorbereiding en keuze van het vlees. Wij bieden u een mals, goed gemarineerd en perfect gegrild stukje vlees die vraagt naar meer.
Ook onze pasta-, pizza- en visgerechten worden met de grootste zorg voor u bereid. Bekijk hier onze dinner kaart!

 

Om er zeker van te zijn dat u een plekje heeft in ons restaurant, verzoeken wij u graag om van tevoren te reserveren. Dit kan door het reserveer formulier op de website in te vullen, langs te komen bij ons restaurant, te bellen of te mailen naar onderstaande gegevens:

info@restaurantrocca.nl
0575 – 846072

Om nare verassingen te voorkomen en er zeker van te zijn dat wij uw reservering niet over het hoofd zien, verzoeken wij u om te bellen.
Alvast bedankt!

OPENINGSTIJDEN:

Maandag t/m zondag :  11.00 – 23.00 uur.

Onze keuken is dagelijks open vanaf 12.00 uur tot 22.00 uur.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens
search code custom event:
nl_NLDutch
nl_NLDutch